ps-pokreni se

U prostoru JU Aquatike dana 19. listopada 2018. održana je peta radionica za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala tj. 17 sastanak Vijeća za tržište rada u okviru projekta P.S. – pokreni se.

Nakon pozdravnog govora zamjenice Predsjednice VTR-a Ivane Mehle, Robert Babić iz tvrtke WYG najavio je tijek rada na ovoj završnoj radionici za SRLJP, te da očekuje komentare svih prisutnih na sve materijale proizašle iz grupnog rada sa proteklih radionice vezanih uz izradu Strategije za razvoj ljudskih potencijala -SRLJP u okviru ESF-projekta P.s. – pokreni se. Babić je podsjetio na viziju i misiju Strategije, članovi su se osvrnuli i komentirali strateške ciljeve kao i horizontalni cilj: jačanje kapaciteta VTR-a. Zamolio je da ostale komentare svi članovi mogu poslati do 26. listopada ove godine, kako bi WYG mogao završiti akcijski plan i bazu projekata te izradu prijedloga plana upravljanja, praćenja i vrednovanja SRLJP. Nakon toga finalna verzija ide na VTR, ŽPV i Županijsku skupštinu.

 

Galerija slika

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.