ps-pokreni se

U prostoru JU Aquatike dana 28. rujna 2018. održana je treća radionica za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala tj. 15 sastanak Vijeća za tržište rada u okviru projekta P.S. – pokreni se.

Na početku radionice, uvodno se obratila i pozdravila sve prisutne zamjenica Predsjednice VTR-a Ivana Mehle te naglasila važnost VTR-a i radionica vezanih uz izradu Strategije za razvoj ljudskih potencijala u okviru ESF-projekta P.s. – pokreni se kao i važnost buduće promocije deficitarnih zanimanja i poticanja poduzetništva kod djece i mladih u projektu. Istaknula je kako je suradnja i pomoć VTR-a izuzetno važna u izradi SRLJP.

Gospodin Mario Protulipac i g. Robert Babić iz tvrtke WYG ponovili su zaključke s prethodne radionice te krenuli sa izradom intervencijske logike i TOWS-metodologiji. Nakon toga su podijelili članove VTR-a u sektorske grupe koje su svojim prijedlozima i komentarima dovršile SWOT i TOWS – analizu. Na kraju sastanka, Babić i Protulipac predstavili su zaključke i najavili nove aktivnosti na radionicama i izradi SRLJP. Također su zamoli i podsjetili sve prisutne na dostavu komentara na nacrt analize stanja kao i dostavu projektnih prijedloga za bazu projekata SRLJP-a.

 

Galerija slika

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.