ps-pokreni se

U prostoru JU Aquatike dana 7. rujna 2018. održana je prva radionica za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala u okviru projekta P.S. – pokreni se.

Radionicu je vodila tvrtka WYG tj. njezin predstavnik g. Robert Babić koji je predstavio metodologiju izrade Strategije za razvoj ljudskih potencijala – SRLJP, kao i Akcijskog plana te bazu projekata.

Predstavljen je i hodogram - pregled aktivnosti do kraja godine te analiza društveno-gospodarskog stanja u Karlovačkoj županiji. Nakon toga voditelj radionice podijelio je članove VTR-a u tri sektorske grupe koje su svojim prijedlozima i komentarima stvarale SWOT – analizu. Na kraju sastanka, g. Babić je rezimirao učinjeno, i najavio finaliziranje SWOT-a na slijedećoj radionici, kao i predstavljanje novih aktivnosti u radionicama i izradi SRLJP.

 

Galerija slika

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.