5. koordinacija partnera održana je 15. studenog 2018. godine u prostorijama JU Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije.

Na sastanku je prisustvovalo 10 članova partnera. Nova koordinatorica projekta Ivana Šulentić i administrativna asistentica Danica Bago izvijestile su prisutne o izmjenama koordinatora i administrativnog asistenta na projektu te prisutne obavijestili o do sada izvršenim aktivnostima na projektu, s posebnim naglaskom na strategiju, čiji je nacrt upravo dovršen i koja uskoro mora ići na izglasavanje i u tisak, što je također dio aktivnosti projekta.

Do sada je održano: 5 partnerskih sastanaka, kick-off konferencija – tiskani letak, plakat i roll-up/banner, formiran i usvojen nov sastav VTR-a, održana 17. sjednica VTR-a koja je ujedno bila i posljednja radionica za izradu Strategije za razvoj ljudskih potencijala Karlovačke županije, te potpisan ugovor sa agencijom za promociju deficitarnih zanimanja.. Na sastanku je prisutan bio i konzultant Domagoj Škrtić iz ugovorene agencije, Adriatic Unicorn j.d.o.o. za promociju deficitarnih zanimanja, koji će voditi marketinšku kampanju projekta. On je predstavio logo i slogan te se sa partnerima raspravljalo o istom. Dogovorene su određene korekcije vezane za dizajn logoa i slogana, te je s konzultantom dogovoreno da koordinatoru pošalje ispravljen dizajn. Koordinator će proslijediti partnerima pa će se konačno usvojiti konačni logo i slogan.

Osim toga raspravljalo se o materijalima za izradu brošure o deficitarnim zanimanjima..

Što se tiče promo spota, konzultant je predložio udrugu koja bi obavila snimanje i produkciju a sa projektnim timom se raspravljalo se i o sadržaju spota. Partneri su se obvezali pronaći poduzetnike koji bi sudjelovali u spotu a koordinator projekta i administrativna asistentica obaviti će razgovor sa konzultantom i udrugom za izradu kako bi utvrdili detalje i kako bi se spotovi počeli snimati.

Bilo je razgovora i o početku promocija po školama.

Utvrđen je okvirni datum početka promotivne kampanje, 15.1.2019.

 

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.
Shvaćam