Izjava o privatnosti podataka (usklađena s GDPR-om)

Privatnost podataka

Dobrodošli na našu web stranicu i hvala Vam na interesu za projekt Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije „Projekt P.S. – pokreni se “ koji je financirala Europska Unija. Kada nas kontaktirate putem obrasca za kontakt na našoj web stranici, dostavljate nam i mi prikupljamo osobne podatke kao što su vaše ime, e-mail adresa i telefonski broj. Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije se zalaže za transparentnost o tome kako prikuplja i koristi te podatke i ispunjava svoje obveze zaštite podataka.

Imate pravo zatražiti kopiju podataka koje o vama držimo na našim sustavima. Imajte na umu da nećemo dati sljedeće vrste podataka kao odgovor na zahtjev za pristup podacima: informacije o drugim ljudima; mišljenja dane u povjerenju; ponovljeni zahtjevi ili povlaštene informacije. Ostale vrste informacija također mogu biti izuzete u skladu sa zakonima o zaštiti podataka.

Izjava o zaštiti podataka

Suglasni ste i prihvaćate da su Vaši podaci i informacije koje ste dali namijenjeni bazi podataka Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije, J. Haulika 14, 47000 Karlovac.

Podaci i dane informacije biti će pohranjeni u bazi podataka Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije, J. Haulika 14, 47000 Karlovac, te će se smatrati povjerljivima. Djelatnici Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije, partneri projekta i druge osobe koje zbog naravi poslova koje obavljaju s navedenom Agencijom ili za navedenu Agenciju imaju pristup povjerljivim podacima, obvezuju se da neće priopćiti takve podatke trećim osobama, iskoristiti ih protiv Vaših interesa, niti omogućiti trećim osobama da ih iskoriste.

Suglasni ste i prihvaćate da će se navedeni podaci i informacije koje ste dali koristiti isključivo od strane Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije, J. Haulika 14, 47000 Karlovac, u svrhu odgovora na Vaše upite, ugovaranja eventualnog sastanka s Vama, dostave ponuda i obavijesti, te da se neće koristiti u druge svrhe bez Vašeg prethodnog pisanog odobrenja.

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.